TopGear Master Driving 2 и Driving Skills

майсторско безопасно шофиране Driving Skills

Safety Driving School “Driving Skills” Top Gear Master Driving 2

Какво е TGMD?

TopGear Master Driving е турнето на списание BBC TopGear България в страната. На него ще имате възможност да се включите в състезание по майсторско и безопасно шофиране. Ще карате нашите специални TG автомобили Hyundai i10 по подредено от приятелите ни от Училището за безопасно и майсторско шофиране Driving Skills трасе. Който се е включил в надпреварата миналата година, знае, че не поощряваме грубото отношение към конусите, но насърчаваме с две ръце максимално бързото и безопасно провиране по завоите на трасето. За най-бързите отново ще има награди: абонаменти за списание TopGear, брандирани продукти от Hyundai, ваучери от OMV и още много, които договорът ни забранява да разкриваме преди полунощ в деня на състезанието…

Кои са градовете?

TopGear Master Driving 2 ще се проведе във вече утвърдилите се от първото издание София (4 юли), Пловдив (5 юли), Бургас (11 юли), Стара Загора (12 юли), Русе (18 юлии Варна (19 юли). Този път специалното TG трасе ще бъде изградено на паркингите на магазини HomeMax. В София това ще бъде магазин HomeMax Враждебна на бул. Владимир Вазов“ 83. В останалите градове лесно ще откриете магазините от веригата по отчетливия вой от свирещи гуми… TGMD започва в 10:00 и продължава до 16:00 ч. на посочените дати.

Как да се запиша?

Тази година улеснихме максимално начина за участие. Единственото, което трябва да направите, е да се появите с валидна шофьорска книжка на TG трасето, а нашите колеги ще ви добавят в списъка. Ще направим всичко възможно да не връщаме никого, но поради огромния интерес се налага да приложим правилото: колкото по-рано дойдете, толкова по-голям шанс има да се включите в състезанията.

А какво ще кажете за колите?

За второто издание на надпреварата се доверихме на малкия и бърз като оса Hyundai i10 – носител на наградата „Сделка на годината“ за 2014 г. на списание TopGear, както и на „Златен волан“ от списание AutoBild.

TopGear Master Driving 2:

4 юли 2015: София, HomeMax Враждебна

5 юли: Пловдив, Метро, Пазарджишко шосе

11 юли: Бургас, HomeMax

12 юли: Стара Загора, HomeMax

18 юли: Русе, HomeMax

19 юли: Варна, HomeMax

Записване за участие: само на място!