Обучение на персонални шофьори

Обучение на персонални шофьори

Обучение на персонални шофьори

 

 

Наименование на курса: Обучение на персонални шофьори.

За кого е подходящ: „Обучение за персонални шофьори” е услуга насочена към клиентите ни с лимузини пътуващи активно и то не зад волана. Управлението на една лимузина трябва да бъде комфортно и безопасно независимо от условията и обстановката на пътя.

Какво представлява: Разработили сме специална дългосрочна програма за обучение на персонални шофьори целяща перманентно подобряване на способностите. Обучението включва теоретична и практическа част за овладяване на тънкостите на комфортно и сигурно управление на лимузина.

Какво ще науча: Програмата „Обучение на персонални шофьори” работи в насока плавно, комфортно, бързо, безопасно и сигурно управление на автомобил. Предотвратяване на рискови ситуации и правилно овладяване на автомобила при възникването на такива. При желание може да бъде включен и елемент на охранително шофиране, където сигурността на пътника е приоритет.

Каква е продължителността: Продължителността е строго специфична в зависимост от нуждите на конкретния клиент. В зависимост от възможностите на водача изграждаме конкретна програма за максимално ефективно, кратко или дългосрочно обучение.

Къде се провежда: На територията на цялата страна.

Какъв автомобил ще управлявам: Обучението се извършва на автомобила, който ще бъде управляван, като за част от упражненията Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” осигурява собствен автомобил.

Какви са изискванията, за да участвам: Валидна шофьорска книжка на участника и желание.

Как да получа повече информация, цени и да се запиша: Моля, използвайте формата за контакти.

 

*Работим дългосрочно с дипломатическите мисии на няколко държави у нас.