За собственици на екзотични автомобили

Екзотични автомобили

За собственици на екзотични автомобили

 

Наименование на курса: Обучение за собственици на екзотични автомобили.

За кого е подходящ: Настоящи шофьори, собственици на екзотични автомобили с желание да усъвършенстват управлението на автомобил с високи скорости.

Какво представлява: Обучението може да бъде персонално или групово. Съдържа теоретична и практическа част. Теоретичната част включва знания задължителни за всеки един шофьор фокусиран върху управлението на автомобил с висока скорост. Практическата част преминава през разнообразни упражнения за овладяване на автомобил с висока скорост на писта. Инструкторите на Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” работят персонално с всеки от участниците, споделяйки дългогодишния си опит в управлението на екзотични автомобили и бързи автомобили на писта.

Какво ще науча: Да владеете управлението на мощен автомобил; да го управлявате с висока скорост; да владеете автомобила на границата на сцепление; да следвате идеална крива на писта; да подобрите реакциите си зад волана; да владеете автомобила в състояние на дрифт; да извлечете максимума от един наистина бърз екзотичен автомобил; да намалите времето си за обиколка; да станете цялостно по-бърз зад волана и много др.

Каква е продължителността: В зависимост от локацията и нуждите Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” организира цялостна програма за обучение, съчетание с трак-дей шофиране.

Къде се провежда: Състезателни писти в България и чужбина.

Какъв автомобил ще управлявам: Клиентите ни се чувстват по-комфортно и сигурно зад волана на автомобила, който управляват ежедневно. Училището за безопасно шофиране “Driving Skills” може да подсигури автомобили за провеждане на курса, но нашето виждане съвпада с усещането на клиентите ни, защото след обучението те продължават да шофират автомобила си всеки ден.

Какви са изискванията, за да участвам: Да имате валидна шофьорска книжка.

Как да получа повече информация, цени и да се запиша: Моля, използвайте формата за контакти.

 

За завършилите курса, Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” организира трак-дей събития.

 

* Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” осигурява сервиз на гуми на място, благодарение на нашите партньори от мобилен сервиз за гуми “TyreDoctor”

** Запазваме пълна конфиденциалност за участниците и можем да предложим обучение затворено за външни посетители.