E.On България

Безопасно шофиране E.On България
Безопасно шофиране E.On България

Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” проведе мащабно обучение по безопасно шофиране за служителите на електро-разпределителното дружество E.On България. През 2010 г. над 1100 човека взеха участие в обучението съдържащо теоретична и практическа част на територията на северо-източна Бълагрия. Нашите инструктори работиха активно със шофьори на различен тип автомобили във Варна, Русе, Габрово, Разград, Велико Търново, Горна Оряховица като присъстваха и служители от по-малки обслужващи центрове на електро-разпределителното дружество E.On България. Допълнително бе планирано и обучение за мениджмънта на компанията.

През 2011 г. Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” бе партньор отново на E.On България в обучението на допълнително над 300 служители от Габрово, Търговище, Добрич, Силистра, Шумен, Варна и Русе.

Проведеното проучване сред служителите показва, че обучението е било изключително полезно и успешно. Затова свидетелства и желанието на E.On България за бъдещо сътрудничество и допълнителни обучения от страна на Училището за безопасно шофиране “Driving Skills”.

 

14 юни, 2011 г.

РЕФЕРЕНЦИЯ

За дейността на Училището за безопасно шофиране “Driving Skills”

Е.ОН България ЕАД със съставните и дружества е електроразпределителна компания, на територията на Североизточна България, осъществяваща своята дейност в девет административни области чрез общо пет разпределителни обслужващи центъра. Стремежът на компанията е да предостави ефективно обслужване на европейско ниво и качество на снабдяването с електрическа енергия.

Училището за безопасно шофиране “Driving Skills” беше наш партньор при провеждане на обучение по безопасно шофиране.

При провеждане на обучението стилът и начина на работа на инструкторите от екипа на “Driving Skills” показаха изключително висок професионализъм при проведените теоретични и практически занимания със над 1100 служители на компанията.

Обучението в неговата теоретична и практическа част бяха тясно съобразени с ежедневното шофиране на служителите на компанията, неразделна част от пряката работа. Изискванията на компанията относно целите на обучението по безопасно шофиране беше да се подобрят шофьорските умения на участниците, персонално да се изчистят допускани грешки, което цялостно да помогне за безопасността им при шофиране по пътищата. Всички тези цели бяха постигнати благодарение на екипа на Училището за безопасно шофиране “Driving Skills”. Изключително ползотворна беше практическата част, която беше проведена с професионалните инструктори на Училището, където всички участващи служители провериха на практика и се постараха да подобрят нивото на своите умения зад волана. Обучението беше проведено на изключително високо ниво, удовлетворило изискванията както на ръководството, така и на служителите на компанията взели участие в него, което се потвърждава от желанието им да се проведе и втори модул.

При съвместната ни работа Училището за безопасно шофиране “Driving Skills” се показа като коректен и надежден партньор, с които надяваме се бъдещето да ни предостави и нови възможности за работа по съвместни проекти.

Деница Христова                                                                                                              Инж. Пламен Петров

Директор дирекция Развитие на ЧР                                                                       Директор дирекция БТООС

Е.ОН България ЕАД

 

Оригинал на препоръка от E.On България.