Динамично шофиране

Динамично шофиране

Курс по динамично шофиране

 

Наименование на курса: Динамично шофиране.

За кого е подходящ: Настоящи шофьори с желание да усъвършенстват управлението на автомобил с високи скорости.

Какво представлява: Съдържа теоретична и практическа част. Теоретичната част включва знания задължителни за всеки един шофьор фокусиран върху управлението на автомобил с висока скорост. Практическата част преминава през разнообразни упражнения за овладяване на автомобил с висока скорост на писта. Инструкторите на Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” работят персонално с всеки от участниците, споделяйки дългогодишния си опит в управлението на автомобили на писта, коригирайки допусканите грешки, за да бъдем максимално полезни по време на обучението.

Какво ще науча: Да управлявате автомобил с висока скорост; да владеете автомобила на границата на сцепление; да следвате идеална крива на писта; да подобрите реакциите си зад волана; да преценявате правилните точки на спиране; да научите различни техники на спиране; да намалите времето си за обиколка; да станете цялостно по-бърз зад волана и много др.

Каква е продължителността: Предлагаме еднодневни и двудневни програми за обучение по динамично шофиране. По желание или нужда може да бъде удължена продължителността. Можем да предложим и цялостна концепция съобразена с нуждите Ви.

Къде се провежда: Състезателни писти в България и чужбина.

Какъв автомобил ще управлявам: Клиентите ни се чувстват по-комфортно и сигурно зад волана на автомобила, който управляват ежедневно. Училището за безопасно шофиране “Driving Skills” може да подсигури автомобили за провеждане на курса, но нашето виждане съвпада с усещането на клиентите ни, защото след обучението те продължават да шофират автомобила си всеки ден.

Какви са изискванията, за да участвам: Да имате валидна шофьорска книжка и желание.

Как да получа повече информация, цени и да се запиша: Моля, използвайте формата за контакти.

 

За завършилите курса, Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” организира трак-дей събития.

 

* Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” осигурява сервиз на гуми на място, благодарение на нашите партньори от мобилен сервиз за гуми “TyreDoctor”