Безопасно шофиране – Ниво 2

Безопасно шофиране Ниво 1

Безопасно шофиране - Ниво 2

 

 

Наименование на курса: Безопасно шофиране – Ниво 2.

За кого е подходящ: Настоящи шофьори с различно ниво на способности и опит. Курсът по безопасно шофиране – Ниво 2 е логичното продължение на “Безопасно шофиране – Ниво 1”.  Част от програмата за развитие с корпоративните ни клиенти.

Какво представлява: Съдържа теоретична и практическа част. Теоретичната част включва допълнителна информация към тази от “Безопасно шофиране – Ниво 1”. Специфични похвати и техники за овладяване на автомобила с по-висока скорост, екстремно спиране на повърхности с различно сцепление и много др. Практическата част преминава през упражнения повдигащи нивото на вече преминалите през курс “Безопасно шофиране – Ниво 1”. Упражненията са с градивен характер и насочени към запазване на контрола над автомобила, дори при критична ситуация с висока скорост. Ще симулираме хлъзгави участъци независимо от сезона и ще Ви научим да се справяте с управлението на автомобила си върху такива. Професилналните ни инструктори отделят персонално внимание на всеки участник.

Какво ще науча: Да предотвратите опасни моменти, докато шофиране; да владеете автомобила независимо от скоростта, с която се движите; да сте уверен и спокоен зад волана дори в критична ситуация; да управлявате автомобила си безопасно на хлъзгави повърхности запазвайки контрола върху него; ще научите как да предотвратите недозавиване и презавиване (understeer/oversteer) и много др.

Каква е продължителността: Стандартната продължителност на курса е 1 ден. По желание или нужда може да бъде удължена продължителността му. Можем да предложим и цялостна концепция съобразена с нуждите Ви.

Къде се провежда: Специално пригоден за целта полигон.

Какъв автомобил ще управлявам: Клиентите ни се чувстват по-комфортно и сигурно зад волана на собствените/служебни автомобили. Училището за безопасно шофиране “Driving Skills” може да подсигури автомобили за провеждане на курса, но нашето виждане съвпада с усещането на клиентите ни, защото след обучението те продължават да шофират автомобила си всеки ден.

Какви са изискванията, за да участвам: Да имате валидна шофьорска книжка, желание и да сте преминали през курс “Безопасно шофиране – Ниво 1”.

Как да получа повече информация, цени и да се запиша: Моля, използвайте формата за контакти.