Безопасно шофиране – Ниво 1

Безопасно шофиране Ниво 1

Безопасно шофиране - Ниво 1

 

Наименование на курса: Безопасно шофиране – Ниво 1.

За кого е подходящ: Настоящи шофьори с различно ниво на способности и опит. Курсът по безопасно шофиране – Ниво 1 е изключително популярен сред корпоративните ни клиенти.

Какво представлява: Съдържа теоретична и практическа част. Теоретичната част включва знания задължителни за всеки един шофьор. Далеч по обширна информация от тази, която можете да научите където и да било. Практическата част преминава през разнообразни упражнения приложими в ежедневното шофиране. Поставяме Ви в ситуации, които можете да оттренирате в безопасна среда, под персоналното ръководство на професионален инструктор и да сте много по-спокойни и уверени, ако Ви се случат на пътя.

Какво ще науча: Да завивате и седите правилно зад волана – критично важно във всяка една рискована ситуация; как да скъсите спирачния път на автомобила; как да овладеете автомобила, ако излезе извън контрол; как да преценявате рискови ситуации и да не попадате в такива; как да управлявате автомобила си в лоши атмосферни условия; как да предотвратите и реагирате в състояние на аквапланинг; как шофирате по-икономично и много др.

Каква е продължителността: Стандартната продължителност на курса е 1 ден. По желание или нужда може да бъде удължена продължителността му. Можем да предложим и цялостна концепция съобразена с нуждите Ви.

Къде се провежда: Специално пригоден за целта полигон.

Какъв автомобил ще управлявам: Клиентите ни се чувстват по-комфортно и сигурно зад волана на собствените/служебни автомобили. Училището за безопасно шофиране “Driving Skills” може да подсигури автомобили за провеждане на курса, но нашето виждане съвпада с усещането на клиентите ни, защото след обучението те продължават да шофират автомобила си всеки ден.

Какви са изискванията, за да участвам: Да имате валидна шофьорска книжка и желание.

Как да получа повече информация, цени и да се запиша: Моля, използвайте формата за контакти.