За училището

Училище за безопасно шофиране "Driving Skills"

Училище за безопасно шофиране “Driving Skills”

Училището за безопасно шофиране “Driving Skills” бе създадено през 2006 г. с идеята да споделим опита си в управлението на автомобилите и да направим нещо реално относно проблемите по пътищата.

Предлагаме професионално подготвени обучения, съдържащи теоретична и практическа част на територията на цялата страна.

Нашите инструктори са квалифицирани от най-добрите школи и академии за шофиране в света и отделят персонално внимание на всеки от участниците за постигане на максимален ефект.

Курсовете са пряко свързани с реални ситуации от ежедневието и подходящи за настоящи шофьори с различно ниво на умения.

Ние ще Ви научим как да предотвратите възникването на критични ситуации и как да овладеете автомобила, ако попаднете в такива. Как да управлявате автомобила си в лоши атмосферни условия и да изградите навици, които ще ви направят по-уверени на пътя.

Работим тясно с големи компании, за които сме създали цялостни програми, съобразени със специфични изисквания. Изследванията ни показват, че съвместната ни дейност дава резултати в намаляване на произшествия, дребни щети и потреблението на гориво.

Ще Ви помогнем, ако сте шофьор от скоро или се чувствате несигурен зад волана. Можете да ни потърсите, ако смятате, че има какво да научите за управлението на екзотичния си автомобил или сте недоволен от способностите на персоналния Ви шофьор.

Не делим шофьорите на дами и господа или млади и стари, а на добри и лоши. Даваме всичко от себе си да помогнем на тези, които имат нужда. През годините над 10 000 човека са преминали през обученията, които предлагаме.

Управлението на един автомобил може да е много приятно изживяване, но и смъртоносно оръжие. От човека зад волана зависи в кое от двете ще го превърне.

 

Можете да свалите кратка презентация на Училище за безопасно шофиране “Driving Skills” или да се свържете с нас за повече информация.